Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un acord de colaborare cu cea din Portugalia

  • 01 Noiembrie 2021 11:46
Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un acord de colaborare cu cea din Portugalia

Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un Memorandum de colaborare cu Federația Portugheză de Fotbal, transmite MOLDPRES.

Documentul a fost oficializat la Lisabona de către conducătorii celor două foruri, Leonid Oleinicenco, președintele FMF, respectiv Fernando Gomes, președintele FPF. În acest context, cele două federații fotbalistice își propun implementarea unui șir de acțiuni comune privind extinderea activității în diferite domenii de activitate: guvernanță și management, marketing si publicitate, facilități sportive, educația și formarea antrenorilor, educația și pregătirea în academiile de fotbal, arbitraj, integritatea competițiilor, scrie sursa citată.

De asemenea, părțile își doresc să consolideze în continuare o relație durabilă prin schimbul de resurse, cunoștințe, expertize și cooperare unul cu celălalt. 

Printre principalele puncte din memorandum se numără: organizarea și participarea la turneele de fotbal; organizarea și desfășurarea cursurilor tehnice și educaționale; organizarea și desfășurarea seminarelor și conferințelor; schimburi de experiență și expertiză în domeniul facilităților sportive, echipamente sportive și echipamente științifice referitoare la fotbal; organizarea educației și formării personalului tehnic și al antrenorilor; disponibilitatea centrelor sportive pentru competiții, antrenamente și cantonamente.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău