Federația Filantropia a Patriarhiei Române, donație pentru spitalul din Glodeni

  • 24 Iunie 2021 15:06
Federația Filantropia a Patriarhiei Române, donație pentru spitalul din Glodeni

Spitalul Clinic din Glodeni a primit 2000 de măști de bumbac, donate de Federația Filantropia a Patriarhiei Române, aduse de PS Antonie, Episcop de Bălți, care a făcut miercuri o vizită în cadrul instituției,transmite infoprut.ro.

Potrivit sursei citate, PS Antonie a felicitat lucrătorii medicali de la Spitalul din Glodeni cu ocazia Zilei lucrătorului medical și farmacistului și a răsplătit cinci medici cu cea mai înaltă distincție pentru mireni a Episcopiei de Bălți, „Crucea Bălțeană”.

PS Antonie a adus spitalului și o donație de 2000 de măști de bumbac, menționând că acestea reprezintă donația Federației Filantropia a Patriarhiei Române și au ajuns la Bălți prin Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei.

„Episcopia de Bălți, în toată perioada de pandemie, s-a străduit să fie aproape de medici, înălțând rugăciuni pentru sănătatea tuturor lucrătorilor medicali și invocând ajutorul Domnului în lupta lor cu noul virus”, a mai subliniat ierarhul Episcopiei de Bălți.

Directorul spitalului, Gheorghe Brânză, a mulțumit pentru distincții și pentru măștile donate, subliniind că este un gest de încurajare pentru medici, care cu mult sacrificiu se dedică muncii de vindecare a celor bolnavi și un ajutor binevenit pentru Spitalul din Glodeni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău