FC Barcelona, taxată dur de presa din Spania. Cum descrie meciul cu Liverpool

  • 08 Mai 2019 09:54
FC Barcelona, taxată dur de presa din Spania. Cum descrie meciul cu Liverpool

Presa internațională a deschis primele pagini cu meciul ultimilor ani în fotbalul mondial, poate chiar de la finala Ligii din 2005, când aceeași Liverpool revenea și câștiga cu AC Milan. Cele mai impotante ziare se întrec în titluri care descriu cât mai bine ce s-a întâmplat pe Anfield, scrie Mediafax, care citează prosport.ro.

Catalanii părăsesc competiția, din nou, după ce au avut un avantaj important în tur. Așa cum s-a întâmplat și în trecut în ”dubla” cu AS Roma, au câștigat de o manieră clară primul meci cu Liverpool, dar returul a fost incredibil. ”Cormoranii” au produs o surpriză uriașă, impunându-se cu 4-0, după 0-3, în tur, și calificându-se în finala Ligii Campionilor.

Origi a deschis scorul în minutul 7, iar englezii au început să spere. Au continuat să preseze și, după pauză, au făcut un joc perfect. Wijnaldum, minutele 54 și 56, și Origi, minutul 79, au făcut ca Liverpool să meargă în finala Ligii Campionilor.

Conaționalii de la Sport.es o taxează și ei dur pe Barcelona. Jurnaliștii spanioli deschid ediția de miercuri cu titlul: ”Cea mai mare rușine din istorie”.

În finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Liverpool o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Ajax Amsterdam și Tottenham. În tur, olandezii s-au impus, scor 1-0. Liverpool păstrează mici speranțe și în Premier League, acolo unde se află pe locul secund, cu 94 de puncte, la o lungime în spatele liderului Manchester City. Echipa lui Klopp are nevoie ca formația de pe Etihad să se încurce în ultimul joc, cu Brighton, iar ea să își câștige jocul cu Wolverhampton pentru a deveni campioana Angliei.

Citiți continuarea pe prosport.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău