Familia Regală, despre starea de sănătate a Regelui Mihai

  • 10 Aprilie 2017 10:38
Familia Regală, despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Regele Mihai I, la reședința privată din Elveția, anunță, luni, Familia Regală. Starea de sănătate a regelui este stabilă.

Regele Mihai I, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paștelui și în Săptămâna Mare, se arată într-un comunicat citat de Digi24.

„Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestății Sale detașați în Elveția și de două măicuțe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatății Sale este stabilă”, se menționează pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I - ultimul monarh din țările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viața publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică și a fost supus unei intervenții chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:5,14 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău