Familia Regală a României le urează tuturor românilor sărbători fericite, cu sănătate

  • 28 Aprilie 2019 15:36
Familia Regală a României le urează tuturor românilor sărbători fericite, cu sănătate

Familia Regală le urează românilor sărbători fericite, cu sănătate și clipe de împlinire sufletească alături de familie și de prieteni.

"Cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, Majestatea Sa Margareta și întreaga Familie Regală vă urează sărbători fericite, cu bucurii, sănătate și clipe de împlinire sufletească alături de familie și de prieteni! Hristos a înviat!", se arată într-un mesaj postat duminică pe site-ul Familiei Regale a României.

Conform sursei citate de Agerpes, în seara de sâmbătă, înainte de miezului nopții, Majestatea Sa Margareta și principele Radu au sosit la Biserica Ortodoxă Română din Copenhaga. Alături de cuplul regal s-au aflat ambasadorul României în Regatul Danemarcei, Alexandru Grădinar, diplomați ai ambasadei, precum și reprezentanți ai Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

"Sfânta slujbă a Învierii a fost oficiată de Preasfinția Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord, alături de un sobor de preoți ortodocși români din Danemarca. La slujbă au asistat un mare număr de membri ai comunității românești din Danemarca", se menționează în postare.

Majestatea Sa Margareta și principele Radu s-au mai aflat alături de românii din Episcopia Europei de Nord în anul 2016, când au petrecut sărbătorile de Paște în Suedia, la Stockholm. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău