Facebook face schimbări. Modificările aduse de Meta vor ascunde mai multe subiecte dăunătoare pentru adolescenți

  • 14 Ianuarie 16:56
Facebook face schimbări. Modificările aduse de Meta vor ascunde mai multe subiecte dăunătoare pentru adolescenți

Meta va ascunde subiecte precum autovătămarea și tulburările de alimentație de adolescenți. Acest lucru face parte din cea mai recentă actualizare de confidențialitate a companiei „tineret și bunăstare”.

Meta introduce una dintre cele mai importante actualizări de confidențialitate legate de protecția utilizatorilor adolescenți, a anunțat recent compania, scrie playtech.ro.

Acestea extind foarte mult măsurile anterioare de control al conținutului care vizează blocarea setărilor de confidențialitate ale adolescenților, în urma proceselor recente din partea statelor americane și nu numai.

Noile măsuri vor ascunde conținutul legat de autovătămare, violență grafică, tulburări de alimentație și alte subiecte dăunătoare de adolescenți, pe Instagram și Facebook.

Conținutul similar va fi acum restricționat pentru utilizatorii sub 16 ani în feed-urile și Story-urile lor, chiar dacă este distribuit de un cont pe care îl urmăresc. Când adolescenții caută acele subiecte, vor fi direcționați către „resurse de la experți”.

Compania a spus că s-a consultat cu experți în dezvoltarea minții adolescenților pentru a determina ce tip de conținut să blocheze.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
31,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:6,17 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
26
Mon
23
Tue
26
Arhivă Radio Chișinău