Expozițiile de artă plastică contemporană au fost suspendate

  • 12 Martie 2020 19:40
Expozițiile de artă plastică contemporană au fost suspendate
Moldpres

Uniunea Artiștilor Plastici din Moldova a sistat vernisajele expozițiilor de artă plastică contemporană anunțate anterior, în conformitate cu Hotărârea nr. 6 din 10 martie a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova, Dumitru Bolboceanu, a menționat că instituția anunță „sistarea doar a vernisajelor pentru expozițiile programate în perioada 19 martie -05 aprilie și 26 martie - 05 aprilie 2020 la Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși”. Totuși, expozițiile planificate vor fi deschise, dar fără public”, a precizat președintele UAP.  

Potrivit lui Dumitru Bolboceanu, activitatea administrativă internă a instituției se va desfășura în continuare după programul normal de lucru. Totodată, se vor lua toate măsurile necesare în ceea ce privește asigurarea maximă a igienei la Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși”, atelierele de creație, dar și la sediul central, prin dotarea cu substanțe dezinfectante recomandate în acest sens.

În funcție de situația epidemiologică și măsurile luate de autorități la nivel național, aceste prevederi pot fi modificate.

Sursa: Moldpres

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău