Exploziile produse în lanț la depozitul de muniție de lângă Acinsk au încetat

  • 06 August 2019 10:25
Exploziile produse în lanț la depozitul de muniție de lângă Acinsk au încetat vk.com

Un incendiu a afectat un vast depozit de muniție, de la o unitate militară rusă, situată în apropiere de orașul Acinsk, ținutul Krasnoiarsk, din zona central-estică a Siberiei, provocând explozii în lanț și conducând la evacuarea a sute de persoane din zonă.

Ministrul rus adjunct al apărării, generalul de armată Dmitri Bulgakov a anunțat că, în momentul de față, exploziile în lanț au încetat la depozitul de armament al Armatei Ruse din localitatea Kamenka, situată în imediata apropiere de orașul Acinsk, ținutul Krasnoiarsk. În acest context, generalul de armată Dmitri Bulgakov a subliniat că există în continuare pericolul de producere a unor explozii a altor tipuri de armament și muniție din depozit, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI.

Incendiul a izbucnit încă de luni, 5 august, în localitatea Kamenka, situată în apropiere de orașul Acinsk, în partea central-estică a Siberiei. În localitățile limitrofe, care sunt situate la o distanță de 20 de km de locul unde s-a produs incidentul, continuă evacuarea persoanelor din zonă, au fost desfășurate puncte temporare de cazare. Potrivit unui ultim bilanț, cel puțin 12 persoane au fost rănite și spitalizate, a anunțat Serviciul de presă din cadrul Ministerului rus pentru Situații de Urgență, citat de Agenția de presă RIA NOVOSTI.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău