Explozii raportate la Kiev. Alerte de raid aerian în majoritatea regiunilor din Ucraina

  • 16 Decembrie 2022 09:31
Explozii raportate la Kiev. Alerte de raid aerian în majoritatea regiunilor din Ucraina

Alertele de raid aerian au sunat, vineri dimineață, în majoritatea regiunilor ucrainene. Populația este sfătuită să se adăpostească, deoarece există riscul unor noi atacuri cu rachete din partea Rusiei. Potrivit RBC, alertele au început să sune la ora 08:10, scrie Rador.

Mai multe explozii au fost raportate la Kiev, vineri dimineață, 16 decembrie, în timpul unei alerte de raid aerian care a cuprins majoritatea regiunilor Ucrainei. Potrivit localnicilor, cel puțin trei explozii s-au auzit în mai multe cartiere din Kiev. Cel mai probabil, în capitală a fost activat sistemul de apărare antiaeriană - menționează RBC.

Autoritățile ucrainene confirmă activarea apărării antiaeriene în regiunea Kiev

Șeful Administrației Militare Regionale Kiev, Oleksi Kuleba, a confirmat, vineri dimineață, că în regiune a fost activat sistemul de apărare antiaeriană, după ce alertele de raid aerian au început să sune în jurul orei 08:00. "Apărarea anrtiaeriană operează în regiune. Inamicul atacă masiv Ucraina. Pericolul a crescut. Rămânem în adăposturi. Nu fotografiem nimic și nu postăm nimic pe rețele" - a scris Kuleba pe Telegram.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău