Explozii pe teritoriul rus, în regiunea Belgorod și în nordul Peninsulei Crimeea, la Sevastopol

  • 19 August 2022 08:13
Explozii pe teritoriul rus, în regiunea Belgorod și în nordul Peninsulei Crimeea, la Sevastopol

Locuitorii a două sate din sudul Rusiei, de lângă frontiera cu Ucraina, au fost evacuați joi după ce un depozit de muniții din apropiere a luat foc, a anunțat un oficial, precizând că nicio persoană nu a fost rănită, transmite Reuters.

Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, a afirmat într-un comunicat că serviciile de urgență investighează cauza incendiului produs în apropierea așezărilor Tomonovo și Soloti, la 15 km de Ucraina. El nu a dat alte detalii, scrie Digi24.

De asemenea, cel puțin patru explozii s-au produs joi într-o zonă din apropierea principalului aeroport militar rusesc Belbek, situat la nord de Sevastopol, în peninsula Crimeea, informează Reuters, care citează trei surse locale.

Apărarea antiaeriană rusă ar fi doborât o dronă în apropierea aeroportului Belbek din nord-vestul Sevastopolului, a declarat guvernatorul orașului, Mihail Razvojaiev, citat de agenția rusă RIA.

„Nu există pagube și nimeni nu a fost rănit”, a anunțat el pe canalul său Telegram. „Vă rugăm să vă păstrați calmul și să vă informați din surse verificate”, a adăugat guvernatorul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău