Un incendiu a izbucnit într-un depozit din localitatea Pârlița

  • 27 August 2022 15:50
Un incendiu a izbucnit într-un depozit din localitatea Pârlița

În seara zilei de 26 august angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit din localitatea Pârlița, raionul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:22. Potrivit primelor informații ardea construcția unui depozit de păstrare a brichetelor. Pentru lichidarea incendiului, în teren au fost trimise patru autospeciale de intervenție, dar și trenul de intervenții la incendii din cadrul ÎS ,,Calea ferată din Moldova”.

În timpul acțiunilor de lichidare a incendiului în interiorul încăperii în cauză a explodat o butelie cu gaz. Focul a fost localizat la ora 00:25 și complet lichidat pe 27 august la ora 08:00. În urma incendiului a fost distrus acoperișul și bunurile materiale din încăperea amenajată pentru producerea și depozitarea brichetelor de biomasă. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ora salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 47 situații de risc, se arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău