Explozia din orașul Sângerei| Corpul neînsuflețit al unui alt bărbat a fost găsit sub dărâmături

  • 27 Ianuarie 2021 08:09
Explozia din orașul Sângerei| Corpul neînsuflețit al unui alt bărbat a fost găsit sub dărâmături

Un bărbat și o femeie au fost răniți într-o deflagrație puternică, produsă marți seara într-o locuință din orașul Sângerei. Corpul neînsuflețit al unui alt bărbat a fost găsit sub dărâmături după mai bine de două ore de căutări, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, aproape de ora 17.00, la numărul de urgență 112 a fost anunțată producerea unei explozii într-o locuință din strada George Coșbuc din orașul Sângerei. La fața locului, pentru lichidarea consecințelor deflagrației, au fost implicați 35 de salvatori și pompieri cu zece unități de tehnică. 

În timp operativ angajații IGSU au efectuat lucrări de deblocare, reușind să salveze două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 61 de ani și un bărbat de 68 de ani, care au fost preluați în stare conștientă și transportați la spital. Totodată, salvatorii au depistat cadavrul unui bărbat de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație.

Deocamdată, nu se cunoaște de la ce s-a produs explozia. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Acum câteva zile, alte două persoane au ajuns la spital cu traumatisme și arsuri, ca urmare a producerii a două deflagrații, una în raionul Fălești, iar alta în UTA Găgăuzia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău