Experții ne recomandă patru trucuri esențiale, la care putem recurge dimineața pentru a elimina mai ușor grăsimea de pe burtă

  • 19 Noiembrie 2022 18:00
Experții ne recomandă patru trucuri esențiale, la care putem recurge dimineața pentru a elimina
mai ușor grăsimea de pe burtă

Unele trucuri esențiale pentru viața noastră, la care putem recurge în fiecare dimineață, ne pot ajută să pierdem mult mai rapid grăsimea de pe abdomen, relatează MedikForum, cu referire la publicația 'Eat This, Not That!'. Deci, unul dintre aceste trucuri - susțin experții revistei 'Eat This, Not That!' - ar fi consumul în fiecare dimineață a unui pahar cu apă cu suc de lămâie. În cazul consumului de apă cu lămâie, încercările noastre de a pierde în greutate devin mult mai eficiente, transmite Rador.

Un pahar de apă cu lămâie, pe care îl bem dimineața creează sentimentul de sațietate ceea ce ne permite să nu exagerăm cu consumul de alimente la micul dejun și, de asemenea, menține metabolismul sănătos. Al doilea truc este să bem cafea neîndulcită. Nu puneți îndulcitori în cafeaua de dimineață, susțin experții.

Potrivit datelor studiului realizat, zahărul adăugat în dietă este strâns asociat cu o creștere a grăsimii viscerale, precum și cu grăsimea abdominală, care mărește burta. De asemenea, experții recomandă adăugarea fulgilor de ovăz la smoothie-uri sau la iaurt, chefir, supe dense și alte feluri de mâncare potrivite pentru a slăbi. În acest fel, puteți crește aportul de fibre solubile găsite în ovăz, ceea ce este foarte benefic pentru creșterea bacteriilor prietenoase în intestin.

Un alt truc la care putem recurge este consumul de proteine. O porție suplimentară de proteine "‹"‹în timpul mesei de dimineață contribuie la un metabolism activ și, prin urmare, la consumul rapid de grăsimi. Experții ne mai recomandă la micul dejun să adăugăm albușul bătut la cereale sau să bem un shake de proteine.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău