EXCLUSIV | Ambasadorul Daniel Ioniță: România, un exemplu de bune practici pentru R.Moldova, în toate domeniile

  • 30 Noiembrie 2016 17:26
EXCLUSIV | Ambasadorul Daniel Ioniță: România, un exemplu de bune practici pentru R.Moldova, în toate domeniile

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a declarat într-un interviu la Radio Chișinău, cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 decembrie, că Republica Moldova este o prioritatea strategică pentru România.

”Avem foarte multe proiecte care sunt în derulare. Nu cred că este nici un domeniu, fie el din spectrul politic, economic, social, cultural, al interacțiunii interumane, în care să nu fim în măsură să oferim exemple de bune practici, să oferim exemple de reușită, planuri de acțiune pentru viitor. Așadar, este o relație solidă, de importanță primordială pentru România, este o prioritate strategică pentru România”, a declarat Daniel Ioniță.

El a subliniat că relația cu Republica Moldova este ghidată, în acest moment, de o declarație de parteneriat strategic între România și Republica Moldova pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Ascultați integral interviul cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, joi, 1 decembrie, la ora 14.15 pe frecvențele Radio Chișinău, precum și pe site-ul nostru www.radiochisinau.md.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,09 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău