Evenimentele și activitățile planificate în Chișinău de Ziua Internațională a Copiilor

  • 30 Mai 2022 14:59
Evenimentele și activitățile planificate în Chișinău de Ziua Internațională a Copiilor

Copiii vor putea călători gratuit cu troleibuzul turistic din capitală pe 1 iunie. De asemenea, în această zi intrarea în Grădina zoologică va fi fără plată pentru copii. Despre aceasta anunță Primăria municipiului Chișinău care a pregătit un program de activități culturale, transmite IPN.

De Ziua Internațională a Copiilor, picii vor avea posibilitatea să participe în diverse activități creative: aplicații decorative; master-class-uri; confecționarea obiectelor; desen pe asfalt; program de muzică ușoară; dansuri populare și sportive; expoziții; pictură.

Toate activitățile vor fi organizate cu sprijinul elevilor și profesorilor din cadrul Școlilor de Artă ,,Valeriu Poleacov” și ,,Alexei Stârcea”, a reprezentanților Bibliotecii Municipale ,,B.P. Hasdeu”, Centrului de Cultură și Creație ,,Orion” și a preturilor de sector.

Evenimentele dedicate zilei copiilor vor culmina cu un eveniment cultural-artistic, cu genericul ,,Copilărie-dulce vis”, pe strada Pietonală „Eugen Doga”, intersecție cu bulevardul Grigore Vieru.

Programul integral al evenimentelor dedicate zilei de 1 iunie poate fi accesat pe pagina web a Primăriei capitalei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
3,24
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:5,14 m/s
Thu
2
Fri
1
Sat
0
Sun
-4
Mon
-5
Arhivă Radio Chișinău