Eveniment dedicat securității cibernetice – "Moldova Cyber Week 2018" - se desfășoară la Chișinău

  • 29 Octombrie 2018 08:22
Eveniment dedicat securității cibernetice –

Cel mai important eveniment dedicat securității cibernetice – "Moldova Cyber Week 2018" are loc în această săptămână la Chișinău, începând de luni 29 octombrie și până vineri 2 noiembrie.

Evenimentul va reuni experți în domeniul securității cibernetice și al crimelor informatice, precum și reprezentanți ai mediului academic, oferind noi posibilități pentru stabilirea parteneriatelor în spațiul online, la nivel regional și internațional, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Participanții vor discuta despre ultimele tendințe în domeniu, căile de răspuns la amenințările din spațiul cibernetic și regulile de comportament în mediul virtual. Un subiect aparte se va referi la creșterea nivelului de conștientizare și informare despre riscurile la care sunt expuși copiii în mediul online.

„Moldova Cyber Week” este organizat de Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, Centrul de Excelență "Tekwill" și Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:71 %
Vint:8,75 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău