EURO 2020: Selecționerul Danemarcei contestă penalty-ul acordat Angliei

  • 08 Iulie 2021 11:38
EURO 2020: Selecționerul Danemarcei contestă penalty-ul acordat Angliei

Kasper Hjulmand, selecționerul Danemarcei, a contestat lovitura de la 11 metri în urma căreia Anglia s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal - EURO 2020, care nu ar fi trebuit acordată, în opinia sa, informează agenția EFE, scrie AGERPRES.

„A fost un penalty care nu ar fi trebui fluierat, iar asta mă deranjează. Este foarte greu. Să pierzi în acest mod este dezamăgitor, pentru că băieții aceștia s-au luptat atât de mult. Este amar și trebuie să digerăm asta”, a spus Hjulmand la finalul meciului disputat miercuri seara pe stadionul Wembley.

„Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult admir această echipă, pentru tot ceea ce am trăit. Doi oameni din echipa noastră au salvat viața unuia dintre jucătorii noștri. Le sunt recunoscător”, a adăugat selecționerul danez, referindu-se la incidentul petrecut în timpul primului meci al echipei sale de la EURO 2020, când mijlocașul Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, fiind resuscitat de personalul medical prezent la joc, înainte de a fi transportat la un spital din Copenhaga.

Kaper Hjulmand a ținut, totodată să felicite selecționata Angliei „pentru victorie și, mai presus de toate, pe colegul Southgate, pentru modul în care a lucrat la această echipă în toți cești ani și modul în care a dezvoltat tinerii jucători”.

Selecționata Angliei a învins Danemarca printr-un gol marcat dintr-un penalty ușor acordat, în prelungiri, pe care Harry Kane nu a reușit să-l transforme (104), dar atacantul lui Tottenham a avut prezența de spirit de a urmări faza și a reluat în plasă mingea respinsă de portar. Danezii au deschis scorul prin Mikkel Damsgaard (30), Anglia egalând relativ repede, prin autogolul lui Simon Kjaer (39).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău