EURO 2020: O aventură fantastică, a apreciat căpitanul danez Simon Kjaer

  • 08 Iulie 2021 08:40
EURO 2020: O aventură fantastică, a apreciat căpitanul danez Simon Kjaer

„A fost o aventură fantastică”, au fost primele cuvinte ale căpitanului Danemarcei, Simon Kjaer, după eliminarea înfrângerea suferită în fața Angliei (1-2), în prelungiri, în a doua semifinală de la EURO 2020, informează AFP, citat de AGERPRES.

„A fost o aventură fantastică, dar sunt trist că s-a încheiat în acest fel. Susținerea pe care am primit-o depășește tot ce am sperat. Sunt mândru. Dar sunt și decepționat pentru că ne doream să mergem până în finală”, a spus Kjaer.

„Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă în anumite momente am avut și o reducere de ritm, dar asta nu ne-a împiedicat. Dacă eram un pic mai tranșanți la anumite ocazii în prima repriză, atunci am fi putut marca acel gol în plus”, a adăugat el.

Selecționata de fotbal a Angliei s-a calificat în finala EURO 2020, în urma victoriei reușite în fața Danemarcei, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, miercuri seara, pe stadionul londonez Wembley, în a doua semifinală a competiției.

Anglia va întâlni Italia în prima sa finală la EURO și a doua din istorie, după ce a cucerit titlul mondial în 1966.

Selecționata Albionului a câștigat în fața Danemarcei printr-un gol marcat dintr-un penalty ușor acordat, pe care Harry Kane nu a reușit să-l transforme (104), dar atacantul lui Tottenham a avut prezența de spirit de a urmări faza și a reluat în plasă mingea respinsă de portar. Danezii au deschis scorul prin Mikkel Damsgaard (30), Anglia egalând relativ repede, prin autogolul lui Simon Kjaer (39).

Românul Ovidiu Hațegan a fost al patrulea oficial la semifinala de miercuri, iar Sebastian Gheorghe, arbitru asistent de rezervă.

Finala EURO 2020 se va juca duminică, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley, între Anglia și Italia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău