Eugen Tomac, alături de Maia Sandu, la Chișinău: Este obligația noastră să fim solidari și să susținem R. Moldova amenințată de Kremlin

  • 21 Februarie 2023 09:14
Eugen Tomac, alături de Maia Sandu, la Chișinău: Este obligația noastră să fim solidari și să susținem R. Moldova amenințată de Kremlin

Eurodeputatul Eugen Tomac (PMP, PPE) se află zilele acestea la Chișinău pentru a participa, alături de alți aproximativ 6o de colegi din Parlamentul European și 40 de parlamentari din Republica Moldova, Ucraina, Georgia Armenia, Azerbaidjan și din Parlamentul European, la cea de-a zecea sesiune a Adunării Parlamentare a Parteneriatului Estic (Euronest PA).

Cu acest prilej, acesta s-a văzut cu președinta Maia Sandu, pe care a caracterizat-o ca fiind „un lider curajos” în contextul hărțuirii constante din partea Rusiei, și a transmis mesajul de solidaritate al României și al Uniunii Europene față de românii de peste Prut și conducerea țării, scrie Calea Europeană.

„Am venit aici în primul rând pentru a-i asigura pe românii de pe această parte a Prutului că suntem alături de ei. Noi, cei din România, dar și toată Uniunea Europeană. În aceste vremuri în care Kremlinul amenință Republica Moldova aproape zilnic, este obligația noastră să fim solidari și să susținem cu toată forța acest ținut românesc continuu hărțuit de urmașii lui Stalin. Mai ales că astăzi, R. Moldova are un lider curajos precum Maia Sandu. Trebuie să fim uniți fără rețineri în a apăra o cauză dreaptă, pentru că este și cauza noastră!”, a scris Eugen Tomac, într-un mesaj pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:3,6 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău