Eugen Tomac a fost ales lider al Partidului Mișcarea Populară

  • 19 Februarie 2022 16:32
Eugen Tomac a fost ales lider al Partidului Mișcarea Populară

Europarlamentarul român Eugen Tomac a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România, în cadrul Congresului Extraordinar al formațiunii. Evenimentul a avut loc sâmbătă, informează Radio Chișinău.

Moțiunea lui Eugen Tomac, „PMP - Un nou început pentru o Românie creștin – democrată”, a întrunit 92,3% din voturile exprimate, a anunțat formațiunea politică.

Eugen Tomac va fi secondat la conducerea partidului de doi președinți executivi, Petru Movilă și Adrian Mocanu, și de patru prim-vicepreședinți: Lucian- Ioan- Titus Morar, George-Mihail Neamțu, Costin-Sebastian Moise și Emil-Marius Pașcan.

„Avem șansa să reîntregim România, așa cum a fost creată acum mai bine de 100 de ani. Iar PMP este singurul partid care are putea de a duce mai departe steagul unirii R. Moldova cu țara-mamă, România”, a scris Tomac, între altele, pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac are 40 de ani și este originar din sudul Basarabiei. Este deputat european din 2019 și a fost președinte al PMP în perioada 2015-2020.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău