Eugen Sturza | Din cauza orgoliului și incompetenței lui Andrei Năstase, Igor Dodon a devenit mai influent decât Plahotniuc

  • 04 Noiembrie 2019 14:00
Eugen Sturza | Din cauza orgoliului și incompetenței lui Andrei Năstase, Igor Dodon a devenit mai influent decât Plahotniuc

Liderul PPEM, Eugen Sturza, a declarat că președintele Platformei DA, Andrei Năstase, se face vinovat de victoria socialistului Ion Ceban în Capitală.

„Datorită ambițiilor personale, sete de răzbunare și lipsă de viziune – Năstase l-a făcut pe Dodon mai influent decât Plahotniuc. Pe lângă tot pachetul de securitate (Ministerul Apărării, SIS, Serviciul Pază și Protecție de Stat), Curtea Constituțională, de astăzi Dodon mai controlează și Primăria municipiului Chișinău”, a declarat Sturza în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, liderul PPEM a menționat că rezultatul alegerilor din Chișinău este o înfrângere a premierului Maia Sandu,  a partenerilor de la București și de la Bruxelles, care l-au susținut pe Andrei Năstase.

În același timp, PPEM le cere partidelor pro-europene din Parlament să-i debarce pe socialiști de la guvernare, să reducă din atribuțiile președintelui și să desfășoare alegeri anticipate.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău