Eroul Angliei, Harry Kane, a explicat de ce s-au chinuit britanicii cu Tunisia la Campionatul Mondial

  • 19 Iunie 2018 08:55
Eroul Angliei, Harry Kane, a explicat de ce s-au chinuit britanicii cu Tunisia la Campionatul Mondial

Harry Kane, 24 de ani, a reușit o dublă în fața Tunisiei, iar Anglia s-a impus cu 2-1. Atacantul a vorbit despre modul în care echipa sa a reușit în cele din urmă să câștige, deși golul victoriei a venit în prelungiri, scrie Gazeta Sporturilor.

"Sunt foarte mândru de echipă. A fost destul de greu pentru noi, puteam înscrie mai multe goluri dar s-a ratat mult. Așa e la Cupa Mondială, trebuie să lupți până în ultima secundă! Am vorbit de foarte multe ori cu echipa că trebuie să fim împreună, să fim uniți. Și asta s-a văzut pe teren. Cred că trebuia să primim un penalty când am fost faultat, dar s-a făcut dreptate la final prin golul pe care l-am marcat. A fost greu. A trebuit să trecem peste emoții și să ne facem jocul", a declarat Kane.

„Această victorie din prelungiri e un boost major pentru noi, contează mult că am presat până la final. Am luptat, am înscris târziu, dar am obținut o victorie mare. La 1-1 eram optimist, deși ritmul scăzuse un pic. A trebuit să creăm șanse în continuare, n-am mai jucat la fel de bine ca la început, iar ei s-au apărat excelent. Să câștigi primul meci la un turneu final ceva extraordinar", a declarat Jordan Henderson, mijlocaș Anglia

"Am fost mulțumit de cum am jucat, chiar dacă timpul aproape expirase. Am rămas liniștiți, n-am aruncat mingea în careu aiurea. Am meritat victoria. Ne-am creat multe ocazii clare, mai ales în prima repriză, și am dominat-o pe cea de-a doua. Am jucat bine la fazele fixe. Chiar dacă am fi făcut egal, tot aș și fi zsi că sunt mândru de formația mea. Echipele mari înscriu goluri târzii", a spus și 
Gareth Southgate, selecționer Anglia.

Harry Kane e primul jucător englez care reușește o "dublă" la Mondial de la Gary Lineker în 1990, 3-2 împotriva Camerunului. Harry Kane a salvat Anglia de la un nou rezultat-surpriză la Mondial. Anglia a înscris pentru prima dată la CM un gol al victoriei în prelungiri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău