Epidemia MERS. Președintele sud-coreean și-a amânat vizita în Statele Unite

  • 10 Iunie 2015 12:15
Epidemia MERS. Președintele sud-coreean și-a amânat vizita în Statele Unite

Președintele Coreii de Sud, Park Geun-hye, și-a amânat vizita în Statele Unite pentru a superviza gestionarea izbucnirii epidemiei Sindromului Respirator din Orientul Mijlociu (MERS), în timp ce alte două persoane au murit și au fost raportate 13 noi cazuri, ceea ce ridică numărul total al pacienților la 108.Park urma să plece în Statele Unite, cel mai apropiat aliat…

Președintele Coreii de Sud, Park Geun-hye, și-a amânat vizita în Statele Unite pentru a superviza gestionarea izbucnirii epidemiei Sindromului Respirator din Orientul Mijlociu (MERS), în timp ce alte două persoane au murit și au fost raportate 13 noi cazuri, ceea ce ridică numărul total al pacienților la 108.

Park urma să plece în Statele Unite, cel mai apropiat aliat al Coreii de Sud, duminică, și să se întâlnească cu președintele Barack Obama marți.

Epidemia de MERS a amplificat anxietatea publică, iar 2.472 de instituții de învățământ, incluzând 22 de universități, au fost închise. Pe străzi, mulți oameni poartă măști pe față, în timp ce numărul spectatorilor în sălile de cinematograf și la stadioanele de base ball a scăzut semnificativ.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău