Emmanuel Macron acuză presa că "nu mai caută adevărul”

  • 25 Iulie 2018 16:33
Emmanuel Macron acuză presa că

Președintele francez, Emmanuel Macron, a acuzat presa că nu mai caută adevărul, vorbind despre modul în care a fost abordat scandalul legat de bodyguardul său, recunoscând totodată că el este responsabil, scrie Politico, potrivit news.ro.

"Avem o presă care nu mai caută adevărul. Presa oferă în mod repetat aceleași imagini cu situația, una inadmisibilă și pe care o condamn. Dar nu vedem niciodată imagini de dinainte sau de după... Care este contextul? Sunt arătate aceste imagini pentru a se ajunge la adevăr, să prezentăm faptele într-un mod obiectiv? Nu. Văd cum presa dorește să devină o putere judiciară”, a declarat Macron în timpul unei conferințe de presă în care și-a asumat, totuși, responsabilitatea pentru scandal, potrivit sursei citate.

Alexandre Benalla, unul dintre bodyguarzii lui Emmanuel Macron, a atacat doi protestatari în timpul marșului May Day, deși trebuia să fie doar observator. Președinția franceză, care știa de asalt, nu a făcut publice detalii timp de două luni și singura măsură luată a fost suspendarea lui timp de două săptămâni. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău