Emma Răducanu: „Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români”

  • 02 Octombrie 2021 14:32
Emma Răducanu: „Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români”

Emma Răducanu, jucătoare de tenis care reprezintă Marea Britanie, cu tată român și mamă chinezoaică, și-a anunțat participarea la Transylvania Open de la Cluj unde ar putea s-o aibă ca adversară pe Simona Halep.

Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!", a spus Răducanu, potrivit organizatorilor.

Simona Halep a comentat pentru Digisport posibilul duel pe care-l poate avea cu tânăra britanică atât la turneul Indian Wells din USA, programat în perioada 4-17 octombrie, cât și la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, care se va desfășura în perioada 25 - 31 octombrie.

Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte mare după rezultatul obținut la US Open... Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. - la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a spus Halep, înainte de a se îmbarca în cursa spre America, scrie Digisport.

Amintim că la începutul lunii septembrie curent, Emma Răducanu a câștigat US Open venind din calificări. Acest succes i-a permis sportivei britanice să urce până pe locul 23 mondial.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău