Elton John s-ar putea retrage din viața artistică

  • 03 Decembrie 2016 22:49
Elton John s-ar putea retrage din viața artistică

Sir Elton John se pare că se gândește să se retragă din viața artistică pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa. Tată a doi copii, artistul ar intenționa să își încheie cariera anul viitor, odată cu aniversarea a 70 de ani de viață, informează The Telegraph.

Cariera muzicală prodigioasă a lui sir Elton John se întinde pe aproape 50 de ani, aceasta debutând în 1969, odată cu lansarea pe piață a albumului ''Empty Sky'', scrie AGERPRES.

Pe parcursul unei jumătăți de secol, artistul englez a vândut peste 300 de milioane de copii ale albumelor sale și a primit cinci distincții Grammy și un premiu Oscar, ce i-a fost acordat pentru melodia ''Can You Feel The Love Tonight'' din filmul de animație ''The Lion King'' (Regele leu).

Cel mai recent album al său, ''Wonderful Crazy Night'', a fost lansat în luna luna februarie.

Artistul joacă în comedia cu spioni ''Kingsman: The Golden Circle'', alături de Halle Berry și Julianne Moore, ce va apărea pe marile ecrane anul următor.

Sir Elton John ar dori să își dedice mai mult timp vieții personale, celor doi fii, Zachary și Elijah, dar și partenerului său de viață, David Furnish.

''Elton a văzut și a făcut totul și nu mai are nimic de dovedit'', a declarat o sursă din apropierea artistului pentru The Daily Mail.

De asemenea, există speculații potrivit cărora muzicianul dorește să se implice mai mult în activitatea organizației sale, Elton John Aids Foundation, care a strâns peste 275 de milioane de lire pentru combaterea SIDA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău