Elton John infirmă informația că va cânta la învestirea președintelui american Donald Trump

  • 24 Noiembrie 2016 18:14
Elton John infirmă informația că va cânta la învestirea președintelui american Donald Trump

Cântărețul și compozitorul britanic Elton John nu va cânta la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, de la Washington, în funcția de președinte al SUA, a anunțat o purtătoare de cuvânt a acestuia, relatează miercuri Reuters.

Anthony Scaramucci, un consilier economic al echipei de campanie a lui Trump, a declarat în cadrul unui interviu pentru postul de radio BBC că Elton John va cânta la eveniment. Cu acest prilej, consilierul în cauză a mai spus că președintele ales republican a avut o poziție favorabilă drepturilor homosexualilor.

"Elton John nu va cânta la învestirea lui Trump", a declarat purtătoarea de cuvânt Fran Curtis.

Elton John, un militant proeminent pentru drepturile homosexualilor, a cântat la o strângere de fonduri pentru democrata Hillary Clinton în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din SUA.

De asemenea, el a obiectat atunci când Donald Trump a folosit fragmente din hiturile "Rocket Man" și "Tiny Dancer" în timpul mitingurilor sale electorale, ținând să precizeze că utilizarea melodiilor sale "nu trebuie percepută ca un sprijin pentru Donald Trump".

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău