Elon Musk, ținta grupării de hackeri Anonymous: „Ți-ai întâlnit adversarul. Așteaptă-ne!”

  • 06 Iunie 2021 17:43
Elon Musk, ținta grupării de hackeri Anonymous: „Ți-ai întâlnit adversarul. Așteaptă-ne!”

Elon Musk a devenit noua țintă a Anonymous, după ce gruparea de hackeri a postat un videoclip în care un membru vorbește despre SpaceX, felul în care își exploatează șeful Tesla angajații și despre cum „face mișto în mod constant” de piețele de criptomonede. „Poate crezi că ești cel mai inteligent, dar acum ți-ai întâlnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Așteaptă-ne”, a spus hackerul.

„În ultimii câțiva ani te-ai bucurat de cea mai favorabilă reputație pentru că ai atins dorința pe care mulți dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu mașini electrice și explorare spațială”, spune unul dintre hackeri într-un videoclip, postat pe rețele sociale sâmbătă, citat de Mediafax și preluat de DIGI24.ro.

„Recent... oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenție”, potrivit mesajului venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin, vineri.

„Bineînțeles, și-au asumat riscul când au investit și toată lumea ține cont și stie de volatilitatea în cripto, dar tweet-urile tale din această săptămână arată o ignoranță clară față de persoanele cu venituri medii”, se arată în video.

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului în atacuri cibernetice îndreptate împotriva departamentelor de poliție, politicieni, companii financiare și religii, a continuat să lanseze ceea ce părea a fi un avertisment vag către șeful Tesla.

„Poate crezi că ești cel mai inteligent, dar acum ți-ai întâlnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Așteaptă-ne”, a spus hackerul.

Musk nu a abordat direct amenințarea subtilă, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: „Nu ucide ceea ce urăști, salvează ceea ce iubești”.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:3,6 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău