Elon Musk îl provoacă pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu pentru a decide soarta Ucrainei

  • 14 Martie 2022 16:57
Elon Musk îl provoacă pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu pentru a decide soarta Ucrainei

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, l-a provocat pe președintele rus Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu, sugerând că câștigătorul decide soarta Ucrainei. Provocarea a fost lansată de excentricul miliardar pe twitter.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe twitter. De altfel, Numele lui Vladimir Putin a fost scris în acest mesaj cu litere slave, scrie DIGI24.

În plus, Musk și-a încheiat mesajul cu „Miza este Ucraina”, afirmație scrisă tot în limba rusă, indicând aparent că câștigătorul duelului va decide soarta războiului Rusia-Ucraina.

Întrucât Putin nu are un cont personal de Twitter, Musk a etichetat într-o altă postare contul oficial de Twitter al președinției ruse  „@KremlinRussia_E”. Sunteți de acord cu această luptă? a întrebat Elon Musk.

Politicienii ucraineni au salutat oferta. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, el însuși un fost boxer, a răspuns cu trei emoji-uri care sugerează o îmbrățișare.

Președintele rus nu a răspuns încă. 

Elon Musk a fost un susținător vocal al guvernului de la Kiev de când a început invazia rusă în Ucraina. La începutul acestei luni, una dintre companiile deținute de antreprenorul din California, Starlink, a furnizat Ucrainei o serie de antene satelit destinate să protejeze accesul la internet în țară.

De asemenea, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit cu Elon Musk pe 6 martie și a transmis apoi că Ucraina va primi antene Starlink suplimentare pentru a ajuta orașele distruse fără acces la internet.

Totodată, Zelenski l-ar fi invitat pe Musk în Ucraina, după terminarea războiului inițiat de Rusia. „Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu cuvinte și fapte”, a spus Zelenski într-un mesaj pe twitter despre Elon Musk. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău