Elon Musk admite că prețurile bitcoin și ethereum sunt „ridicate”

  • 21 Februarie 2021 09:18
Elon Musk admite că prețurile bitcoin și ethereum sunt „ridicate”

Elon Musk a semnalat că prețurile bitcoin și ethereum par „ridicate”, în contextul în care piața criptomonedelor a atins noi recorduri în ultimele zile, relatează agenția Mediafax citând Bloomberg.

Miliardarul a făcut această declarație în contextul în care îi răspundea pe Twitter lui Peter Schiff, un cunoscut sceptic al criptomonedelor și un împătimit al aurului – care notase că metalele prețioase sunt mai bune și decât banii și decât bitcoin.

„Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconveniența trocului”, a scris Musk pe Twitter, și a continuat cu o nouă postare în care a scris „acestea fiind zise, BTC și ETH par ridicate”.

Anterior, Musk a numit bitcoin o versiune „mai puțin tâmpită” a banilor.

Conform datelor agregate de Bloomberg, bitcoin a atins un nivel record de 56.581 de dolari sâmbătă în Singapore.

Conform datelor agregate de ZF, bitcoin se situa la peste 56.400 de dolari sâmbătă la ora 14.10 (ora României), conform platformei CoinMarketCap – care realizează o medie a prețurilor de pe mai multe exchange-uri. Acesta avea o capitalizare de piață de peste 1.000 miliarde dolari.

Totodată, ethereum înregistra un preț de peste 2.000 de dolari, la o capitalizare de piață de peste 229,6 miliarde dolari.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău