Elevii pleacă în vacanța de Paști

  • 22 Aprilie 09:04
Elevii pleacă în vacanța de Paști

Elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale pleacă de astăzi în vacanța de Paști. Aceasta va dura zece zile, copiii urmând să revină la ore marți, 3 mai, transmite MOLDPRES.

Următoarea vacanță pentru elevi este cea de vară, care va începe la 31 mai, după încheierea anului de studii. Ulterior, elevii din clasele a IX-a și a XII-a vor trebui să susțină examene de absolvire a gimnaziului și liceului, scrie sursa citată

În instituțiile de învățământ din țară învață peste trei sute de mii de elevi.

Deoarece în această perioadă copiii au mai mult timp liber și pot fi implicați în evenimente care le pot afecta siguranța, poliția recomandă mai multe măsuri de protejare.

"Nu deschideți niciodată ușa necunoscuților, chiar dacă vă spun că sunt trimiși de părinții voștri. Ușa trebuie să fie mereu încuiată; nu oferiți date personale sau poze celor cu care corespondați pe internet; nu spuneți persoanelor străine care sună la telefon că sunteți singuri acasă; fiți atenți la lumea virtuală! Nu furnizați date personale sau despre familia dumneavoastră", atenționează oamenii legii.

În caz de ajutor, copiii pot apela la cel mai apropiat polițist sau la numărul 112.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:79 %
Vint:3,09 m/s
Tue
28
Wed
29
Thu
22
Fri
25
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău