Elevii din ciclul primar și ai claselor absolvente din Bălți vor reveni în clase pe 20 aprilie

  • 16 Aprilie 2021 11:36
Elevii din ciclul primar și ai claselor absolvente din Bălți vor reveni în clase pe 20 aprilie

Comisia pentru situații excepționale din municipiul Bălți a dispus ieri ca, din 20 aprilie, elevii din ciclul primar și ai claselor absolvente vor reveni la studii cu prezență fizică în clase, transmite MOLDPRES.

„Comisia a luat o decizie importantă care prevede reluarea procesului de învățământ în clase pentru clasele 1-4-a, a 9-a și a 12-a, precum și reluarea antrenamentelor în școli sportive și activităților extrașcolare în case de cultură, școli de arte și muzicale, case de creație etc. Toate acestea se vor organiza în conformitate cu normele sanitar-epidemiologice și măsurile împotriva COVID-19”, potrivit vicerpimarului de Bălți, Nicolai Grigorișin.

Potrivit sursei citate, autoritățile locale vor crea toate condițiile pentru aflarea copiilor în instituțiile de învățământ: va organiza alimentarea elevilor, va asigura igienizarea și dezinfectarea încăperilor ș.a. "Ca să avem tot timpul necesar pentru asta, am decis ca elevii să revină în clase pe 20 aprilie", a precizat Nicolai Grigorișin. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău