Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” din Chișinău vor învăța online săptămâna aceasta

  • 08 Aprilie 08:16
Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” din Chișinău vor învăța online săptămâna aceasta

Elevii de la Liceul teoretic „Liviu Deleanu”, unde vineri a izbucnit un incendiu, vor învăța pe parcursul acestei săptămâni online. Sistarea procesului educațional cu prezență fizică a fost decisă de către Comisia Situații Excepționale a sectorului Buiucani, transmite IPN.

Membrii Comisiei au discutat la fața locului acțiunile prioritare de înlăturare a consecințelor incendiului produs la liceu. Au fost analizate pagubele cauzate de incendiu și s-au identificat măsurile necesare pentru remedierea acestora. Urmează măsuri pentru a asigura un mediu sigur și securizat în incinta liceului. De asemenea, va fi elaborat un plan de reparație a spațiilor afectate.

Comisia Situații Excepționale a sectorului Buiucani mai precizează că va depune toate eforturile necesare pentru a asigura o revenire cât mai rapidă la normalitate în activitatea instituției de învățământ.

Un incendiu a izbucnit vineri în Liceul teoretic „Liviu Deleanu” din capitală. Elevii, profesorii, dar și alte persoane care se aflau în instituție, au fost evacuați. La fața locului au intervenit zece echipaje de pompieri și salvatori, intervenția IGSU fiind încadrată în nivelul sporit de intervenție. Victime nu au fost raportate, iar din interiorul clădirii liceului au fost evacuați circa 1900 de copii.

Citește și: Incendiu la un liceu din Chișinău. Elevii au fost evacuați, iar cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
16
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău