Electorala 2024 | Președintele CUB, Igor Munteanu, va candida la alegerile prezidențiale

  • 12 August 15:03
Electorala 2024 | Președintele CUB, Igor Munteanu, va candida la alegerile prezidențiale

Liderul Partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Igor Munteanu, va fi candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Hotărârea a fost aprobată ieri, 11 august, la Consiliul Național Politic al CUB și a fost anunțată astăzi într-o conferință de presă.

Participanții la ședința CNP au transmis candidatului desemnat, Igor Munteanu, obligația de a prezenta alegătorilor un program de priorități prezidențiale, care să corespundă dezideratelor mișcării liberale”, se arată în comunicatul de presă emis de partid. 

Sarcina mea este să ofer un exemplu de candidat care să fie garanția omului simplu contra imposturii, contra inamicilor statului de drept și a profitorilor. Cetățenii noștri au nevoie de speranță, de respect, iar sarcina autorităților statului este să le ofere soluții concrete pentru a construi și dezvolta o țară în care să dorească să trăiască și să-și educe copiii”, a declarat astăzi Igor Munteanu, într-o conferință de presă.

Decizia vine la scurt timp după ce Igor Munteanu a anunțat că partidul pe care îl conduce se disociază de Blocul „Împreună”, creat împreună cu Partidul Schimbării, Liga Orașelor și Comunelor și Platforma DA, după ce blocul l-a înaintat pe istoricul Octavian Țâcu la prezidențiale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:4,12 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău