ELECTORALA 2024 | Maia Sandu s-a lansat în cursa pentru un nou mandat prezidențial și la Cahul. Obiectivele pentru următorii patru ani

  • 21 Septembrie 14:21
ELECTORALA 2024 | Maia Sandu s-a lansat în cursa pentru un nou mandat prezidențial și la Cahul. Obiectivele pentru următorii patru ani

Președinta Maia Sandu, care este susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), s-a lansat astăzi, 21 septembrie, în cursa pentru un nou mandat prezidențial și la Cahul, după ce ieri a dat start campaniei electorale la Chișinău, transmite Radio Chișinău.

Maia Sandu a spus că printre obiectivele sale pe următorii patru ani se numără majorarea salariului minim la 10 mii de lei pe lună, pensii mai mari, suport salarial de 3000 de lei pentru tinerii care se angajează la primul loc de muncă în domenii de importanță strategică pentru economia națională.

„Moldova nu mai este văzută ca cea mai săracă țară din Europa, ca o zonă a spălării banilor sau ca o afacere personală a oligarhilor, Moldova a fost primită cu respect la masa de discuții a celor mai importante țări ale lumii și este văzută pentru omenia, curajul și dorința de a trăi în libertate. Dar nu ne putem opri la jumătate de drum. Planul meu pentru Moldova este clar și se sprijină pe trei obiective principale: grija pentru oameni, condiții mai bune de viață acasă și pace și bună înțelegere”, a declarat Maia Sandu.

În cadrul lansării în campaniei, ieri, la Chișinău, Maia Sandu a punctat trei obiective naționale pe care și le-a propus să le atingă în noul mandat: grija pentru oameni, condiții mai bune de viață și pace și bună înțelegere.

Comisia Electorală Centrală a anunțat că au fost înregistrați oficial patru candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Alegerile pentru funcția de Președinte al R. Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024, în aceeași zi cu referendumul la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:5,14 m/s
Sun
19
Mon
20
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău