ELECTORALA 2024 | Maia Sandu, la Soroca: „Vrem să avem o viață demnă, aici acasă”

  • 22 Septembrie 16:45
ELECTORALA 2024 | Maia Sandu, la Soroca: „Vrem să avem o viață demnă, aici acasă”

Maia Sandu, candidatul înaintat de Partidul Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte al Republicii Moldova s-a lansat astăzi în campanie electorală la Soroca. Evenimentul a întrunit simpatizanți din raioanele de nord ale țării, transmite MOLDPRES.

Maia Sandu a ales pentru campanie sloganul „Pentru Moldova” și la Soroca a trecut în revistă proiectele implementate în nordul țării în ultimii ani. Printre care proiecte de infrastructură, apă și canalizare și reparația mai multor școli și centre de sănătate.

„Știu că sunteți astăzi aici pentru un motiv mult mai mare și important pentru noi toți, care este țara noastră. Sunteți deciși să construiți o soartă mai bună pentru țara noastră, deciși să vă implicați, nu să stați deoparte, pentru că vreți o viață mai bună pentru oamenii din Republica Moldova, pentru copiii noștri, pentru vârstnicii noștri, pentru familiile noastre, pentru medici, profesori, artiști, drumari, funcționari publici, antreprenori, polițiști, militari, pentru toți oamenii care muncesc în țara asta. Vrem să avem o viață demnă, aici acasă. Copiii noștri să aleagă să trăiască acasă, fiind siguri de viitorul lor”, a punctat Maia Sandu.

Maia Sandu a prezentat și o parte din obiectivele pentru următorii patru ani: printre care salarii minime de 10 mii de lei pe lună, pensii mai mari, suport salarial de 3000 de lei pentru tinerii care se angajează la primul loc de muncă în domenii strategice pentru economia țării.

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024, în aceeași zi cu referendumul la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:3,6 m/s
Mon
20
Tue
22
Wed
20
Thu
20
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău