Electorala 2024 | CEC a publicat lista posibilelor locații ale secțiilor de votare din stânga Nistrului

  • 04 Septembrie 17:05
Electorala 2024 | CEC a publicat lista posibilelor locații ale secțiilor de votare din stânga Nistrului

Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat astăzi, 4 septembrie, lista posibilelor locații ale secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului ce urmează a fi organizate la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova și referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024.

Codul electoral prevede că la constituirea acestor secții, CEC ia în considerare datele din Registrul de stat al alegătorilor raportate la dinamica participării alegătorilor în ultimele trei scrutine și informațiile sau propunerile entităților responsabile de realizarea politicii de reintegrare și securitate.

Acestea, la elaborarea propunerilor, vor ține cont de organizarea administrativ-teritorială, de specificul căilor de acces și comunicare, de asigurarea accesului alegătorilor la procesul electoral și la organele electorale respective. Lista poate fi accesată pe site-ul CEC.

Decizia de organizare a secțiilor de votare pentru scrutinele din 20 octombrie 2024 va fi luată de către Comisie până la data de 15 septembrie curent.

Lista posibilelor locații ale secțiilor de votare din stânga Nistrului

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău