ELECTORALA 2024 | Candidatul independent, Tudor Ulianovschi, s-a lansat în campania electorală. Principalul obiectiv este să construiască „o Moldova normală, demnă și prosperă”

  • 30 Septembrie 15:56
ELECTORALA 2024 | Candidatul independent, Tudor Ulianovschi, s-a lansat în campania electorală. Principalul obiectiv este să construiască „o Moldova normală, demnă și prosperă”

Tot ieri, 29 septembrie, în campania electorală s-a lansat și candidatul independent Tudor Ulianovschi. Principalul său obiectiv pe care l-a anunțat este să construiască „o Moldova normală, demnă și prosperă”, având ca slogan de campanie „Moldova normală ești tu”, transmite Radio Chișinău.

„Mă aflu în fața dumneavoastră cu un angajament ferm de a aduce Republica Moldova prosperității, demnității și normalității. După aproape de 20 de ani în care am activat în diplomația moldovenească, am avut ocazia foarte bine să înțeleg ce înseamnă să reprezinți Republica Moldova și să lupți pentru interesele țării tale. În ultimii patru ani am avut onoarea să îmi continui munca profesională în Canada. M-am întors cu dorința, ambiția, motivația și determinarea de a contribui la modernizarea și europenizarea Republicii Moldova”, a spus Tudor Ulianovschi.

La evenimentul de lansare a lui Tudor Ulianovschi în campania electorală au participat fostul ministru al Agriculturii, Vasile Bumacov, activistul Vlad Bilețchi, medicul pediatru Mihai Stratulat, fosta deputată Ana Guțu dar și ex-deputatul din România, Constantin Codreanu.

Amintim că 11 candidați au fost înregistrați de CEC pentru a participa la alegerile pentru funcția de șef al statului.

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024, în aceeași zi cu referendumul la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:6,69 m/s
Tue
12
Wed
14
Thu
17
Fri
18
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău