Electorala 2024 | Alexandr Stoianoglo s-a lansat în campania electorală pentru prezidențiale

  • 20 Septembrie 15:05
Electorala 2024 | Alexandr Stoianoglo s-a lansat în campania electorală pentru prezidențiale

Candidatul Partidului Socialiștilor la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, fostul procuror general Alexandr Stoianoglo, s-a lansat oficial astăzi, 20 septembrie, în campania electorală, cu sloganul „Dreptate pentru toți”.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în spatele Arcului de Triumf din Chișinău, candidatul a vorbit despre atragerea investițiilor, modernizarea obiectivelor sociale și a făcut mai multe promisiuni, printre care „instaurarea dreptății” și „triumful legii”.

„Astăzi pornim din nou la drum spre cel mai dorit și cel mai de preț obiectiv pentru majoritatea absolută a poporului din Moldova. Restaurarea dreptății, victoria definitivă a adevărul asupra minciunii și violenței, triumful legii asupra dezmățului este ceea ce merită Moldova, este ceea ce vom realiza împreună în lupta noastră decisivă”, a declarat Stoianoglo.

Tot astăzi, urmează să se lanseze în cursa electorală pentru un nou mandat de șef al statului și președinta Maia Sandu, care este susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate. Evenimentul de lansare va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, cu începere de la ora 17:00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:6,69 m/s
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău