Electorala 2023 | Pretendenții la funcția primar al Chișinăului care săptămâna trecută au depus actele la Consiliul electoral de circumscripție au fost înregistrați oficial în cursa electorală

  • 27 Septembrie 2023 18:10
Electorala 2023 | Pretendenții la funcția primar al Chișinăului care săptămâna trecută au depus actele la Consiliul electoral de circumscripție au fost înregistrați oficial în cursa electorală

Pretendenții la funcția primar al mun. Chișinău care săptămâna trecută au depus actele la Consiliul electoral de circumscripție au fost înregistrați oficial ieri și azi în cursa electorală. Dosarul lui Mihail Bagas a fost retras la solicitarea partidului care îl desemnase – Liga Orașelor și Comunelor.

Astfel, ieri au fost înregistrați în cursa pentru primăria Capitalei 10 candidați: Vasile Costiuc de la Partidul Democrația Acasă, Ruslan Codreanu de la Blocul electoral „Ruslan Codreanu”, Constantin Butucel de la Partidul Acasă Construim Europa, Ion Ștefăniță de la Mișcarea Respect Moldova, Diana Caraman de la Partidul Comuniștilor, Lilian Carp de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Anatol Usatîi de la Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Vadim Brînzaniuc de la Partidul Social Democrat European, Ion Bulgac de la Coaliția pentru Unitate și Bunăstare și Adrian Albu de la Partidul Socialiștilor.

Astăzi, Consiliul Electoral de Circumscripție a mai înregistrat doi candidați: Mihail Poleanschi de la Congresul Civic și Victor Chironda de la Platforma Demnitate și Adevăr.

Președinta Consiliul electoral de circumscripție, Viorica Gadîmba a comunicat pentru Radio Chișinău că ieri a mai depus actele, Oleg Burlacu din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, iar astăzi cu solicitări de înregistrare au venit Roman Mihăieș desemnat de Partidul Național Liberal și Vasile Bolea din partea Partidului ”Renaștere”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:3,09 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău