Electorala 2023 | Candidații și partidele înregistrați la scrutinul din 5 noiembrie își continuă campaniile electorale

  • 13 Octombrie 2023 14:14
Electorala 2023 | Candidații și partidele înregistrați la scrutinul din 5 noiembrie își continuă campaniile electorale

Cu două săptămâni înainte de alegerile locale, candidații și partidele își continuă campaniile electorale. Astfel, echipa Partidului Renaștere își propune să aducă inovație în domeniul construcțiilor și infrastructurii, candidatul Mișcării Alternativa Națională a trecut în revistă unele dintre realizările sale din timpul mandatului său de primar. Iar candidatul Partidului Verde Ecologist atrage atenția asupra crizei ecologice din municipiul Chișinău, transmite Radio Chișinău.

Candidatul la funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Renaștere, Vasile Bolea, a subliniat necesitatea unui plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău, cu măsuri precum revizuirea reglementărilor și investirea în infrastructură durabilă.  

„O infrastructură eficientă va face ca orașul nostru să fie mai accesibil, mai sigur și mai prietenos cu locuitorii său. Ne angajăm să aducem inovație și viziune în sector”, a spus Vasile Bolea.

Între timp, candidatul Mișcării Alternative Naționale, Ion Ceban, a trecut din nou în revistă unele dintre realizări pe care le-a făcut în timpul mandatului său de primar în ceea ce privește reabilitarea drumurilor, managementul deșeurilor și eficiența energetică.

„Atunci când alții vorbesc, noi, echipa MAN, facem. La modul propriu. Nicăieri în altă parte din Rep. Moldova nu veți găsi  proiectele pe care astăzi complexe le realizăm în Chișinău. Vă invităm să credeți faptelor”, a spus Ceban.

Zilele trecute, candidatul la funcția de primar al capitalei din partea Partidul Verde Ecologist, Anatolie Prohnițchi, a declarat că partidul care l-a delegat în această cursă electorală este unul curat și care pledează pentru corectitudine și respectarea legislației.

„Candidații Partidului Verde ecologist la funcțiile de primar și consilier al municipiului Chișinău nu acceptă mai departe criza ecologică a municipiului Chișinău”, a declarat Prohnițchi.

Primul tur al alegerilor pentru funcția de primar va avea loc pe 5 noiembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău