ELECTORALA 2019 | Încă un partid s-a lansat în campania electorală

  • 28 Ianuarie 2019 14:33
ELECTORALA 2019 | Încă un partid s-a lansat în campania electorală

Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie, care participă în alegerile parlamentare doar pe circumscripția națională, s-a lansat luni, 28 ianuarie, în campania electorală.

Reprezentanții formațiunii susțin că vor continua lupta împotriva mafiei, așa cum au făcut-o începând cu anul 2010, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, liderul Mișcării, Sergiu Mocanu, a declarat că formațiunea nu și-a dorit această campanie, pe care o crede fără miză, pentru că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi reușit să fraudeze alegerile cu mult înainte să înceapă campania, prin modificarea sistemului electoral. Politicianul susține că circumscripțiile uninominale sunt „o diversiune împotriva Republicii Moldova” și Mișcarea Antimafie a anunțat deja că nu va participă „în cazinoul politic al lui Plahotniuc”.

Partidul merge în campanie cu sloganul: „E timpul să spui NU!”.

Conform ordinii prealabile, Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie va figura în buletinul de vot cu numărul șase. Formațiunea fost înregistrată în cursa electorală pe 10 ianuarie, pe lista pentru circumscripția națională fiind 32 de candidați la funcția de deputat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău