ELECTORALA 2019 | Ilan Șor spune că i-ar fi făcut lui Igor Dodon mai multe favoruri și l-a susținut financiar în două campanii electorale

  • 04 Februarie 2019 18:00
ELECTORALA 2019 | Ilan Șor spune că i-ar fi făcut lui Igor Dodon mai multe favoruri și l-a susținut financiar în două campanii electorale

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a declarat că președintele Igor Dodon l-ar fi amenințat pe el și familia sa cu dosare penale în Federația Rusă. Într-o conferință de presă, Ilan Șor a spus că aceasta este o presiune asupra partidului pe care-l conduce, pentru a părăsi cursa electorală.

Totodată, Ilan Șor a spus că de-a lungul timpului i-ar fi făcut lui Igor Dodon mai multe favoruri și a spus că l-a susținut financiar în două campanii electorale. 

Ilan Șor i-a cerut lui Igor Dodon să înceteze amenințările la adresa familiei sale, declarând că în caz contrar ar putea face publice anumite informații despre președintele R. Moldova. 

În replică, președinția a anunțat într-un comunicat de presă că nu se implică în lupta electorală a forțelor politice, iar președintele nu intenționează să reacționeze la provocări.

Constatăm cu regret că unii candidați la alegerile parlamentare încearcă să atragă Președintele și instituția prezidențială în polemici politice cu temei fictiv. Or, declarațiile unor sau altor candidați la funcția de deputat trebuie tratate exclusiv în context electoral”, se menționează în comunicat.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
29,96
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:5,14 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău