ELECTORALA 2019 | CEC a admis contestația candidatului unionist în circumscripția uninominală Ungheni

  • 01 Februarie 2019 16:10
ELECTORALA 2019 | CEC a admis contestația candidatului unionist în circumscripția uninominală Ungheni

Comisia Electorală Centrală a admis astăzi contestația candidatului unionist în circumscripția uninominală Ungheni, Mihai Goian care solicită anularea deciziei Consiliului electoral de circumscripție prin care i-a fost refuzată înregistrarea.

CEC a considerat hotărârea de respingere ca nemotivată și a obligat Consiliul electoral de circumscripție să reexamineze cererea de înregistrare.

O decizie similară a fost luată și în privința contestației depuse de Viorel Melnic, care a colectat semnături pentru a candida în circumscripția 48 pentru locuitorii din stânga Nistrului.

Totodată, CEC a lăsat în vigoare hotărârea Consiliului electoral al circumscripției 31 Chișinău, prin care a fost refuzată înregistrarea lui Fiodor Ghelici, din cauza numărului suficient de semnături valabile.

Președinta CEC Alina Russu a anunțat că există mai multe contestații referitor la deciziile consiliilor electorale de circumscripție prin care a fost refuzată înregistrarea unor candidați, astfel, încât numărul acesta ar putea fi mai mare decât cifra actuală anunțată – 321 de candidați pentru cele 51 de circumscripții uninominale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău