Membrii Euroclub USM au informat elevii din Orhei despre aspecte ale integrării europene a R. Moldova

  • 13 Septembrie 2022 14:41
Membrii Euroclub USM au informat elevii din Orhei despre aspecte ale integrării europene a R. Moldova

Membrii Euroclub USM au avut o întâlnire cu elevii de la liceele și colegiile din orașul Orhei, în cadrul căreia au discutat despre aspecte ale integrării europene a Republicii Moldova cu genericul „Argumente pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.”

Întâlnirea a avut loc la 12 septembrie, la Biblioteca Publică Raională „A. Donici” și a fost organizată de către membrii Euoclub USM: Grigore Vasilescu, directorul Centrului de Studii Europene din cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) și coordonator al EuroClubului, studenții anului III FRIȘPA – Ruslan Graur, coordonatorul Clubului din partea studenților, Alexandru Nanii și Mihaela Gorceac, se arată în comunicat.

Studenții USM, membrii EuroClubului le-au vorbit tinerilor despre procesul de integrare europeană a țării noastre, au răspuns la întrebările elevilor și le-au repartizat  materiale informative privind procesul de integrare europeană.

Euroclub USM adresează mulțumiri directoarei Bibliotecii Publice Raionale „A. Donici”, Stepanida Țugui și echipei de la Orhei pentru buna organizare a evenimentului.

Euroclubul USM a fost creat în aprilie 2022 în cadrul rețelei naționale de Eurocluburi și Centre de informare ale UE care activează în cadrul proiectului StratCom (Comunicare Strategică) a Delegației UE la Chișinău. Scopul principal al Euroclubului este promovarea cunoștințelor și valorilor europene, în special în rândul tinerilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău