Echipa Sheriff Tiraspol a jucat la egalitate în ultima partidă din Liga Campionilor

  • 08 Decembrie 2021 10:27
Echipa Sheriff Tiraspol a jucat la egalitate în ultima partidă din Liga Campionilor

Formația Sheriff Tiraspol a terminat la egalitate cu Shakhtar Donețk, în ultimul meci al fazei grupelor UEFA Champions League, transmite MOLDPRES.

Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol a jucat ieri seara, pe stadionul Olimpiiski din Kiev, la egalitate, 1-1, cu echipa Șahtior Donețk, în ultima partidă a grupei D a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Fernando, în minutul 42, și Boban Nikolov în prelungiri, minutul 90+3, scrie sursa citată.

Celălalt meci al grupei D, Real Madrid – Inter Milano s-a încheiat cu scorul 2-0. Real a acumulat 15 puncte și a devenit câștigătoarea grupei. Pe celelalte locuri s-au clasat Inter, cu 10 puncte, Sheriff Tiraspol, cu șapte puncte, Shakhtar Donețk, două puncte.

Echipele Real Madrid și Inter Milano s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Sheriff Tiraspol va juca în runda eliminatorie a Ligii Europei. Tragerea la sorți va avea loc pe 13 decembrie la Nyon, iar meciurile echipei din Tiraspol se vor juca pe 17 și 24 februarie 2022.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Nori împrăștiați
Umiditate:84 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău