Echipa Sheriff s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

  • 11 August 2021 15:08
Echipa Sheriff s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Echipa Sheriff Tiraspol s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins ieri pe teren propriu, scor 1-0, formația sârbă Crvena Zvezda Belgrad, în turul trei preliminar al acestei ligi, comunică MOLDPRES.

Golul jucătorilor din R. Moldova a fost marcat de Arboleda Hurtado în prelungirile primei reprize (45+2), au precizat surse de la FMF, scrie sursa citată.

În tur meciul s-a încheiat la egalitate - 1-1. Astfel, Sheriff Tiraspol a învins Crvena Zvezda cu scorul general 2-1 și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, asigurându-și totodată cel puțin participarea în grupele Ligii Europei.

Campioana Moldovei a acces pentru a treia oară în play-off-ul Champions League, după ce a mai reușit această performanță în sezoanele 2009/10 și 2010/11. Totodată, formația tiraspoleană în premieră trece de trei tururi preliminare în Liga Campionilor.

În prima rundă preliminară, Sheriff a învins echipa Teuta (Albania), iar în cea de-a doua a eliminat-o pe Alashkert (Armenia), asigurându-și cel puțin participarea în grupele Europa Conference League.

În play-off-ul UCL formația tiraspoleană va juca cu Dinamo Zagreb (Croația). Primul meci va avea loc la Tiraspol, pe 17 august, iar returul - în deplasare, pe 25 august.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău