Echipa R. Moldova a cucerit mai multe medalii la Campionatul Mondial de Kickboxing WAKO

  • 09 Octombrie 2022 16:00
Echipa R. Moldova a cucerit mai multe medalii la Campionatul Mondial de Kickboxing WAKO

O prestație de succes a avut echipa Liceului Teoretic cu Profil Sportiv (LTPS) nr.2 din Chișinău, în componența selecționatei Republicii Moldova la Campionatul Mondial de Kickboxing WAKO printre Copii, Cadeți și Juniori -2022, care a avut loc în orașul Jesolo, Italia, în perioada 30 septembrie – 9 octombrie, transmite MOLDPRES.

Echipa, formată din șapte sportivi a reușit sa cucerească patru medalii la diferite probe. „Eduardo Cincilei  devine vicecampion mondial la disciplina Full-contact, Younger Junior -51 kg si cucerește medalia de argint pentru Republica Moldova. El a reușit să-i învingă pe sportivii din Azerbaidjan și Iordania, iar în finală a cedat adversarului din Turcia. Patric Petranici devine vicecampion mondial la disciplina K-1 Rules, Older Junior -86 kg, și cucerește argintul pentru Republica Moldova. El a reușit să învingă adversarul din Turcia și a ajuns în finală, unde a cedat sportivului din Serbia”, a anunțat instituția.

De asemenea, Ioan Casco a cucerit bronzul la disciplina Kicklight, Older Cade - 47 kg, reușind să-i învingă pe sportivii din Ucraina și Africa de Sud, iar în semifinală a cedat adversarului din Italia care ulterior a devenit campion mondial în aceasta categorie, iar Evelina Bojoc a obținut bronzul la disciplina Kicklight, Juniori -65 kg. Ea a reușit să învingă adversara din Turcia și s-a calificat în semifinală, unde a cedat sportivei din Grecia

Competiția din Italia a întrunit peste trei mii de sportivi din 63 de țări ale lumii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău