Echipa Petrocub Hâncești a învins în etapa a 16-ea a campionatului național de fotbal

  • 05 August 2019 11:35
Echipa Petrocub Hâncești a învins în etapa a 16-ea a campionatului național de fotbal

Echipa Petrocub Hâncești a învins, duminică, 4 august, în etapa a 16-ea a campionatului național de fotbal, în-un meci principial, echipa Dinamo-Auto Tiraspol, cu scorul 3-0, dar n-a urcat în nicio treaptă în clasament, relatează MOLDPRES.

Ea se menține în continuare pe locul patru. Asta, deoarece Milsami Orhei, ocupanta locului trei, a surclasat-o cu 3-0 pe Codru Lozova, iar echipa Sfântul Gheorghe, situată pe locul doi în top, a învins-o cu 2-1 pe Speranța Nisporeni. Într-un alt meci din cadrul etapei, Sheriff Tiraspol a întrecut-o cu 3-0 pe Zimbru Chișinău. 

Referitor la derbiul etapei, Petrocub – Dinamo-Auto, antrenorul echipei hânceștene Lilian Popescu a mulțumit, în primul rând, suporterilor prezenți la meci. „Le sunt recunoscător pentru că au venit la meci, au fost alături de noi după o pauză de aproximativ o lună și jumătate pe un timp nefavorabil. Evident, mulțumesc echipei pentru efortul depus, dăruire în joc. A fost o victorie importantă, dar adevăratul potențial al echipei, perspectiva ei în campionat o vom vedea în următoarele două partide cu Milsami și Sfântul Gheorghe”, a declarat tehnicianul în cadrul unei conferințe de presă.

Partidele etapei a 17-ea sunt programate pentru 10 și 11 august. Primele patru echipe, situate în clasament la finele campionatului, obțin dreptul de a evolua în turneele intercluburi europene. 

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău