După modelul lui Dodon și a PSRM-ului, și Partidul ȘOR merge în marș pe străzile Chișinăului de 9 mai

  • 06 Mai 2019 15:08
După modelul lui Dodon și a PSRM-ului, și Partidul ȘOR merge în marș pe străzile Chișinăului de 9 mai

După ce socialiștii moldoveni, prin vocea liderului lor neformal, președintele Igor Dodon, au declarat că vor organiza o serie de manifestații, dedicate zilei de 9 mai, și Partidul Politic “ȘOR”, anunță într-un comunicat că va organiza în aceeași dată un amplu „marș al Victoriei”, dar și un concert unde vor evolua interpreți din Federația Rusă.  

Acțiunea va începe în dimineața zilei cu un concert, la care vor evolua cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici. Ulterior, reprezentanții și susținători ai formațiunii vor porni în marș spre Complexul Memorial Eternitate.

“În amintirea actelor de vitejie ale buneilor noștri în anii de război, acompaniați de fanfară, vom merge în Marșul Victoriei spre Memorial, vom depune flori la focul veșnic!”, se arată într-un anunț al partidului.

Amintim că zilele trecute, șeful statului Igor Dodon, a anunțat că va organiza un marș spre Complexul Memorial Eternitate, dar și concerte la Chișinău  și Bălți, la care vor participa interpreți din Federația Rusă și artiști autohtoni.

Amintim că la 9 mai în R.Moldova este sărbătorită ”Ziua Victoriei”. Totodată, începând cu 2017 în această zi este marcată și ”Ziua Europei”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău